Auto met chauffeur.

Zorgeloos op weg met luxe voertuigen voorzien van een ervaren directiechauffeur. Een auto met chauffeur huurt u voor vele doeleinden. Zakelijk vervoer, diplomatiek vervoer en event vervoer zijn enkele van de vele mogelijkheden. Al onze voertuigen zijn uit de laatste modelgeneratie met een recent bouwjaar. U wordt standaard voorzien van flesjes water, WIFI, mints en magazines.

Tot het wagenpark behoren luxe limo’s en MPV’s van Mercedes-Benz. Alle voertuigen hebben een verlengde wielbasis waardoor u alle ruimte hebt om te werken of om te ontspannen. Scrolt u verder door naar onderen voor een overzicht van ons wagenpark.

GO SOCIAL

Vrijblijvende offerte:

Bedrijven die op ons vertrouwen:

MERCEDES-BENZ S-KLASSE.

3PAX | ZWART | 2016

De Mercedes S-Klasse is wereldwijd de standaard voor luxe vervoer. Tevens maakt A2B Travel gebruik van deze voertuigen uit de laatste modelgeneratie (W222). U huurt een S-klasse met chauffeur op uurtarief of transferbasis.

MERCEDES-BENZ V-KLASSE.

6/7PAX | ZWART | 2016

De nieuwste editie van de bekende Mercedes Viano is de Mercedes V-Klasse. Deze luxe MPV’s hebben wij in 6 en 7 persoons uitvoeringen in onze vloot. Reizen met deze Mercedes VIP bus is erg comfortabel en wordt gebruikt door artiesten, overheden, multinationals etc.